1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
30.jpg
Volop genieten in de Dordogne!

Op zoek naar dat ene mooie plekje in Frankrijk?

Ben je op zoek naar dat ene mooie plekje in Frankrijk waar je met jouw gezin heerlijk vakantie kunt houden? Dan ben je aan het juiste adres. Ons chalet is lekker ruim, volledig ingericht voor 4 personen, goed onderhouden en van alle gemakken voorzien.

Het Sjatootje is niet alleen te huur maar vanaf 2020 ook te koop!

We nodigen je uit om de informatie op deze website te bekijken. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Chalet 'Sjatootje'

Dit goed onderhouden houten chalet is van alle gemakken voorzien om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Het is volledig geïsoleerd en voorzien van verwarming zodat het ook in de avonden van het voor- en naseizoen heerlijk genieten blijft.

Château 'Le Verdoyer'

Château Le Verdoyer is een camping van Nederlandse eigenaren en staat in het park van een gerestaureerd kasteel. Wij vinden dit een heerlijke camping vanwege de mooie ligging en het feit dat het er fantastisch is voor de kinderen.

Omgeving 'Perigord Vert'

De camping ligt in Champs-Romain, een charmant klein dorpje, 15 km van het stadje Nontron in de prachtig groene streek van de Dordogne, Limousin en Charente. Château Le Verdoyer ligt in dit mooie gebied met volop tamme kastanjes en eiken, op 310 m hoogte.

Prijzen & beschikbaarheid

Het vakantieseizoen begint eind april en eindigt eind september. Bekijk op de pagina Prijzen & beschikbaarheid of ons chalet in de door jou gewenste periode vrij is.

Onze verhuurprijzen zijn inclusief reserveringskosten, elektra, gas en toeristenbelasting. De schoonmaakkosten bedragen eenmalig € 50. Lakenpakketten zijn mogelijk middels extra bestelling (€ 12,00 per pakket).