6.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
33.jpg
Volop genieten in de Dordogne!

Prijzen & beschikbaarheid

Het vakantieseizoen begint eind april en eindigt eind september. In de onderstaande tabel kun je bekijken of ons chalet in de door jou gewenste periode beschikbaar is. Onze verhuurprijzen zijn inclusief reserveringskosten, elektra, gas en toeristenbelasting. De schoonmaakkosten bedragen eenmalig € 50,00 per boeking. 

Om te boeken, kies je de week van aankomst en klik je op de knop 'Boeken'. Vervolgens verschijnt een formulier waarop aanvullende informatie ingevoerd wordt, waaronder de week van vertrek indien je ons chalet voor langer dan een week wilt boeken.

Het boeken via deze website is onder voorbehoud. Na ontvangst van jouw wensen nemen we je contact met je op om de boeking definitief te maken. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Huren voor familie of vrienden tot 8 personen?

Het chalet van de buren (mede-eigenaren van het Sjatootje), aan de linkerzijde van het Sjatootje, is ook te boeken via deze site. Mocht je met vrienden of familie twee chalets zoeken, neem dan contact op, zodat we de beschikbaarheid kunnen nagaan. Het chalet is gelijkwaardig aan het Sjatootje en ook geschikt voor vier personen. 

Te Koop

Vanaf 2020 is het Sjatootje inclusief website ook te koop. Heb je interesse in dit goed onderhouden chalet neem dan contact op met Rob Huijnen via nummer 088 - 3100211 of stuur een mail voor meer informatie naar rob@seiso.nl

Periode Weekprijs